English
Arabic
Persian
​چسب کاشی خمیری ZK5

​چسب کاشی خمیری ZK5

جهت کلیه مراحل نصب کاشی و سرامیک محصولات نوین تولید و به بازار عرضه شده است که مزایا و خصوصیات ویژه ای را حاصل می کنند . یکی از مهم ترین مراحل کاشیکاری ، نصب کاشی به سطح زیرآیند می باشد . در روشهای سنتی معمولاََ از ملاتهای سنتی (ترکیب پودر سنگ و سیمان ) برای کاشیکاری استفاده می شد. ولی امروزه استفاده از ملاتهای سنتی برای نصب کاشی منسوخ شده است و از چسب های ویژه آماده برای نصب کاشی و سرامیک به کف ودیوار استفاده می شود. یکی از معمول ترین چسب های مورد استفاده برای کاشیکاری ، چسب کاشی خمیری می باشد. چسب کاشی خمیری بر پایه رزین های آکریلیکی ، پودرهای معـدنی و مـواد غلظت دهنـده می باشد .این محصول علاوه بر نصب سـریع کاشی و کاهش وزن مصالح ساختمانی، مـوجب افزایش فضای داخلی ساختمان نیـز می گردد ، زیـرا در روش های قدیم کاشی به فاصله 4 الی 5 سانتیمتری از دیوار قرار گرفته و پشت آن با دوغاب سیمان پر می گردید، که نه تنها مصالح زیادی مصرف می گردید، بلکه حجم زیادی از فضای داخلی محل را اشغال می نمـود ، در صورتی که در استفاده از چسب کاشی ، این محصول به ضخامت 4 الی 5 میل بر روی دیوار اجرا می گردد و سپس کاشی بر روی آن نصب می گردد . چسب کاشی خمیری، محصولی آماده مصرف می باشد و به سادگی با کاردک شانه ای بصورت لایه ای نازک ، روی سطح اجرا می شود.​​​​​​​

بسته بندی:12 و 5 کیلویی

حالت :خمیری (سفید رنگ)

​مقدار 7 : PH 
وزن مخصوص :
1/6 gr/cm3

استاندارد:
ASTM C482 – BS EN 12004 

خواص و اثرات محصول

استحکام و مقاومت و چسبندگی فوق العاده زیاد
کاربرد آسان و سرعت بالا در اجرا
افزایش فضای داخلی ساختمان
افزایش ضریب آب بند شدن و مقاومت در برابر رطوبت
امکان تولید در رنگهای مختلف
عدم ایجاد آلودگی و گرد و غبار در اثر ترکیب مصالح جهت ساخت ملات کاشیکاری در فضای داخلی ساختمان
کاهش وزن سازه ، با توجه به کاهش ضخامت محصولات کاشیکاری
انعطاف پذیری مناسب در مقابل لرزشها و حرکتهای محدود ساختمان
چسبندگی عالی به سطح کاشی های قدیم
افزایش زمان ژل تایم برای نصب کاشی ​​​​​​​

روش مصرف

عمل آوری :
 سطح مورد نظر برای اجرای چسب کاشی خمیری می بایست عاری از هرگونه آلودگی و گرد و غبار و روغن و ... باشد.
 چنانچه سطح دچار آلودگی و گرد و غبار است ، با فشار آب (واتر جت ) یا سند بلاست نسبت به زدودن سطح از آلودگی اقدام شود.
 سطح مورد نظر برای اجرای چسب کاشی نیازبه آماده سازی و عمل آوری دارد و روش های عمل آوری سطح، با توجه به جنس سطح متغیر است .
 زیرکارکاغذ دیواری : ابتدا کاغذ را از دیوار جدا کرده ، سپس توسط کمی پرایمر ، زیرسازی نمایید . سپس با کاردک شانه ای ، چسب کاشی خمیری را حداکثر به وسعت یک متر مربع و ضخامت 3 الی4 میلیمتر بر روی دیوار پهن نموده و در مدت 5 الی10 دقیقه کاشی را روی سطح آغشته به چسب کاشی خمیری ، نصب نمایید .
زیرکارگچ : قبل از نصب کاشی ، سطح گچ با پرایمر آغشته شود (پرایمر میتواند محلول رقیق چسب بتن باشد) سپس اجرا شود .
 زیرکارکاشی : هرگونه چربی از روی سطح کاشی پاک شود و بوسیله سنگ زدن ، لعاب کاشی را کاملاً از بین ببرید . سپس یک لایه پرایمر روی سطح اجرا نمایید و سپس چسب کاشی خمیری را روی سطح اجرا نموده و کاشی را بچسبانید.
 زیر کار سیمانی یا بتن : ابتدا یک لایه پرایمر روی سطح اجرا نمایید و پس از آن چسب کاشی خمیری را توسط کاردک شانه ای روی سطح پخش نموده و کاشی را بچسبانید.
نکته :
کاشی نصب شده توسط چسب کاشی خمیری ، بعد از 48 ساعت به استحکام نهایی می رسد.
پس از رسیدن به استحکام نهایی، می توان عملیات بندکشی را شروع کرد.
به فاصله 2 روز بعد از بندکشی سطح مورد نظر قابل استفاده میباشد .  
برای نصب کاشی توسط چسب کاشی خمیری ، باید حداقل 60% پشت کاشی به چسب آغشته گردد .​​​​​​​

میزان مصرف

میزان مصرف چسب کاشی خمیری بستگی به وضعیت زیرکار (تخلخل و ناهمواری و شیارهای کاشی دارد) اما به طور معمول هر 2/5 کیلوگرم چسب کاشی، برای یک متر مربع کافی می باشد​​​​​​​