English
Arabic
Persian

میانبلت آببند پلاستیکی

جهت بتن ریزی انواع دیوارهای بتنی  اعم از دیوارهای برشی ، دیواره مخازن ، استخرها ، کانالهای انتقال آب ، تونل ها ، سدها و ... باید عملیات قالب بندی مناسب با ضخامت و قطر دیواره و نوع کاربری انجام شود . تقریباً در 95 درصد سیستم های قالب بندی دیوار جهت مهار فشارهای هیدرواستاتیکی بتن در هنگام بتن ریزی ، می بایست تمهیدات لازم برای مهار قالبها جهت جلوگیری از باز شدن قالبها و از هم گسیخته شدن آنها اندیشید. از مهم ترین تجهیزات در مهار فشارهای جانبی بتن ، استفاده از بلت و مهره و واشر به همراه مهارهای پشت بند قالبها می باشد . در سازه های آبی که مبحث آب بندی سازه بتنی مطرح و بسیار حائز اهمیت است ، سوراخ ایجاد شده توسط بلت در بتن ، پس از اتمام بتن ریزی و قالب برداری و در آوردن بلت ها ، یک ضعف سازه ای محسوب می شود و باید برای پر کردن و همچنین آب بند نمودن آن اقداماتی را انجام داد. پر نمودن این حفره ایجاد شده ، با پر نمودن ملاتهایسیمانی ، بخصوص در دیواره های با ضخامت بالا و متراکم کردن آن جهت ممانعت از خروج آب کار مشکلی است . بهترین روش آب بندی محل عبور بلت در بتن ، اقدام قبل از بتن ریزی و در هنگام کار گذاری بلت داخل سازه می باشد . میان بلت آب بند پلاستیکی که ارزان ترین و مقرون به صرفه ترین نوع میان بلت جهت آب بندی محل عبور بلت می باشد، از جنس پلاستیک طراحی و تولید شده است که از 5 قطعه تشکیل و مونتاژ و استفاده می شود. هزینه استفاده از میان بلت آب بند پلاستیکی نسبت به سایر میان بلت های موجود مانند میان بلت چدنی و میان بلت فنری تا حداقل 70 درصد کمتر است و مزایای بسیاری را برای کارفرما در بر دارد . از جمله مهم ترین مزایای استفاده از میان بلت آب بند پلاستیکی نسبت به سایر میان بلت های فلزی یا چدنی، استفاده از بلت یک تکه و معمولی است که از آن می توان در سایر پروژه ها نیز استفاده نمود. ولی در میان بلت های دیگر باید از بلت های با طول کوچکتر و یا بلت های بیرونی ( یک طرف بلت دنده ریز و طرف دیگر دنده درشت )بکار برد، که قابلیت استفاده از بلت را در پروژه های دیگر محدود می کند و از این نظر نیز استفاده از میان بلت آب بند پلاستیکی مزایای اقتصادی قابل توجهی را برای کارفرما ایجاد می کند. میان بلت آب بند پلاستیکی به سادگی با افزایش طول لوله آجدار پلاستیکی ( قطعه میانی مجموعه میان بلت )  قابلیت افزایش طول دارد و این در حالی است که این موضوع در مورد میان بلت های چدنی و یا فلزی با محدودیت مواجه است و یا با صرف هزینه بسیار بالاتری انجام می شود. قطعات اصلی تشکیل دهنده میان بلت آب بند پلاستیکی از مواد اولیه پلی وینیل کلراید تولید شده است که هیچ گونه اثر بخشی منفی بر روی بتن ندارد و همچنین قطعاتی از میان بلت که در بتن باقی می مانند ( لوله و رابط ) در سطح خود دارای آج و دندانه می باشند تا درگیری بهتری با بتن داشته باشند.​​​​​​​

مخروطی :

قطعه نهایی در فرآیند آب بندی محل عبور بلت از داخل بتـن تـوسط میـان بلت آب بند پلاستیکی، مخـروطی میـان بلت پلاستیکی می باشد که پس از اتمام بتن ریزی و باز کردن قالب ها توسط انبر دست از دو سـر میان بلت خـارج می شـوند .

قرقره یا رابط میانبلت :

رابط میان بلت پلاستیکی قسمت واسط بین مخروطی میان بلت و لوله آجدار می باشد که پس از اجـرا، داخل بتن به جای خواهد ماند و استاپرهای لاستیکی ساده و لبه دار درون رابط میان بلت پلاستیکی و لوله آجدار PVC تثبیت و جـاسازی می شود .

لوله آجدار :

لوله آجدار PVC به عنوان قطعه واسطه در ساختار میان بلت آب بند پلاستیکی به کار می رود و وظیفه کاهش و یا افـزایش طول میان بلت آب بند پلاستیکی را در فرآیند تولید و مونتاژ بر عهده دارد . علت آجدار شدن یا مضرس شدن سطح لوله درگیری بهتر لوله با بتن است.

استاپر ساده:


این قطعه بعنوان آب بند کننده میانی در فرآیند آب بندی محل عبور بلت توسط میان بلت پلاستیکی آب بند می باشد که پس از اتمام بتن ریزی و خارج کردن مخروطی میان بلت از انتهای میان بلت ، توسط اعمال فشار به قسمت میانی لوله میان بلت هدایت می شود.

استاپر لبه دار :

این قطعه آب بند کننده دو سر میان بلت در فرآیند آب بندی محل عبور بلت توسط میان بلت پلاستیکی می باشد که پس از اتمام بتن ریزی و باز نمودن قالبها و خـارج کردن مخـروطی میـان بلت از دو انتهـای میان بلت، توسط فشـار در دو انتهای میان بلت جا زده می شود.

​​​سایت در حال تکمیل محصولات میباشد و فروشگاه آنلاین بعد از تعطیلات نوروزی آماده به کار میباشد.

سبد خرید